patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Biskvitinis tortas su vaisiais ir želė gabaliukais

biskvitinis tortas su vaisiais ir zele gabaliukais Mums reikės:
400 g kakavinio biskvito torto papločių (perkami parduotuvėje)
Pertepimui:
500 ml grietinėlės 35%
1 indelio kons. persikų
2 bananų
1 valg. š. aguonų
1 pak. aviečių ar vyšnių želė
2-3 valg. š. cukraus
1 valg. š. citrinos sulčių
Papuošimui:
0,5 plytelės juodo šokolado

Gaminame. Biskvitins tortas su vaisiais ir želė gabaliukais
Pirmiausia paruošiame želė kaip nurodytą ant pakuotės ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.

Pertepimui: grietinėlę supilame į indą ir išplakame su cukrumi ir citrinos sultimis. Nedidelę dalį išplaktos grietinėlės (vieno sluoksnio pertepimui) sumaišome su aguonomis. Sustingusią želė supjaustome nedideliais gabaliukais. Imame pirmą biskvitinį torto paplotį, apšlakstome konservuotų persikų sirupu, užtepame sluoksnį grietinėlės (be aguonų) ir ant jos užberiame želė gabaliukus. Dedame kitą biskvitinį torto paplotį, sudedame grietinėlę su aguonomis, išdėliojame griežinėliais pjaustytus bananus ir persikų gabaliukus. Uždedame trečiąjį biskvitinį torto paplotį ir likusią grietinėlę užtepame ant torto viršaus ir šonų. Tortą papuošiame persikų skiltelėmis, želė gabaliukais ir tarkuoto šokolado drožlėmis. Biskvitinis tortas su vaisiais ir želė gabaliukais dedamas kelioms valandoms į šaldytuvą. Skanaus.

Komentarai

2016-04-19
Neringa
Tortas super gavosi, labai skanus ir paprastas padaryti. Myliu
2013-06-11
Viktorija
ieskojau paprasto, greito ir skanaus torto...ir...Radau valio Juokas
2013-06-10
Paulina
Labai skaniai viskas gavosi, super tortukas, visi isgyre Šypsena
2013-03-27
patiekalu-receptai.lt
Tinkamai išplakta, kokybiška grietinėlė nėra skysta (apvertus indą išplakta grietinėlė neišbėga). Naudojate prastą grietinėlę arba netinkamai išplakėte.
2013-03-27
Kristina
Kas galetu patarti, kodel man grietinele taip nesustingsta, o lieka tokia pat skysta? Ka blogai darau? Liūdesys
2013-03-27
Irena
Tikras skanumelis, dariau ir dar darysiu, labai patiko. Aciu uz gera recepteli Myliu
2010-05-30
Vidmante
Skanestas Šypsena Gaminome kartu su vaikais ir dziaugemes. Aciu uz recepta.
2010-05-28
renata
labai skanus tortas mmmm

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

tortas su graikiskais riesutais
Tortas su graikiškais riešutais
Tortas su graikiškais riešutais. Ypač lengvo torto receptas su nuotrauka.
riesutinis tortas
Riešutinis tortas
Riešutinis tortas. Itin lengvai paruošiamas skanus riešutinis tortas su kondensuotu pienu ar "Rududu" kremu. Receptas su nuotraukomis.
zele tortas su persikais
Želė tortas su persikais
Želė tortas su persikais. Skirtingų spalvų ir skonių želė gabalėlių, persikų ir jogurto desertinis tortas.
kokosinis tortas
Kokosinis tortas
Kokosinis tortas su kondensuotu pienu, kokosų pienu, migdolais, grietinėle.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.