Varškės kremui: želatina užpilama 70 ml šalto vandens ir paliekama 30 min., kad išbrinktų. Išbrinkusi želatina pakaitinama karšto vandens vonelėje, kad ištirptų ir atvėsinama iki kambario temperatūros. Grietinėlė su cukrumi išplakama iki standumo. Desertinė varškė sudedama į dubenį, išmaišoma iki vientisos masės ir pamažu atsargiai maišant sudedama į grietinėlę. Išmaišoma, kad gautusi vientisas varškės kremas. Pamažu į kremą supilama želatina ir išmaišoma.
Aviečių želei:
1 pok. aviečių skonio želės
aviečių papuošimui
Lakštų pertepimui ir papuošimui:
stiklinės šviežių ar šaldytų aviečių
1 v. š. cukraus
Želė užpilama karštu vandeniu ir pamaišoma, kol ištirpsta.
Pusė stiklinės aviečių sutrinamos su 1 v. š. cukraus.
Torto surinkimas: į torto kepimo formą, nuimamais kraštais, įdedamas vienas biskvito lakštas ir užtepamas trintomis avietėmis.
ir uždengiama kitu biskvito lakštu. Supilamas likęs varškės kremas, išlyginamas paviršius ir dedama į šaldytuvą, kad sustingtų (stingsta pakankamai greitai).