Želė tortas su persikais

zele tortas su persikais
Mums reikės:
1 pakelio citrinų želės
1 pakelio apelsinų želės
1 pakelio aviečių arba vyšnių
1 pakelio kivi želės
800 g konservuotų persikų
500 ml neriebaus jogurto
20 g želatino
Gaminame. Želė tortas su persikais
Kiekvienas želė pakelis supilamas į atskirus dubenėlius. Užpilama karštu vandeniu ir pamaišoma, kol ištirpsta. Vandens pilama šiek tiek mažiau nei nurodyta ant pakuotės, kad želė būtų kietesnė. Atvėsusi skysta želė dedama į šaldytuvą, kad sustingtų. Sustingusi želė ir konservuoti persikai supjaustomi gabaliukais. Želatinas išbrinkinamas nedideliame vandens kiekyje arba persikų sunkoje (apie 30 - 40 min.) ir pakaitinamas, karšto vandens vonelėje, kad ištirptų. Nuolat maišant į jogurtą pamažu pilamas pravėsęs ištirpintas želatinas, sudedami persikai, želė gabaliukai, viskas išmaišoma ir supilama į formą.
Želė tortas su persikais dedamas į šaldytuvą ir paliekamas, kol gerai sustingsta. Želė tortas su persikais - paprasta, skanu ir nebrangu. Skanaus.

Panašūs receptai

Komentarai

Simona
labai turėtų būti skanus Šypsena rytoj bandysiu Šypsena Myliu
 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas