patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Keptos dorados su imbieru ir mėtomis

keptos dorados su imbieru ir metomis Mums reikės:
2-3 doradų
250 g vyšninių pomidorų
30 ml alyvuogių aliejaus
30 g kaparėlių
40 g šviežių mėtų
0,5 citrinos
šviežio imbiero gabaliuko (apie 5 cm)
druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Keptos dorados su imbieru ir mėtomis
Doradas išvalome, nukarpome pelekus, nuplauname ir gerai nusausiname.keptos dorados su imbieru ir metomis 1
Imbierą nuvalome ir smulkiai sutarkuojame. Mėtų lapelius (kelias šakelias pasiliekame) supjaustome ir sutriname su imbieru ir alyvuogių aliejumi. Šiuo marinatu įtriname doradų išorę ir vidų (truputį marinato pasiliekame).keptos dorados su imbieru ir metomis 2
Į doradų vidų įdedame po skiltelę citrinos, mėtų šakelę ir sudedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Pomidorus supjaustome per pusę, išdėliojame ant doradų, pabarstome kaparėliais ir apšlakstome likusiu marinatu.keptos dorados su imbieru ir metomis 3
Keptos dorados su imbieru ir mėtomis dedamos į įkaitintą orkaitę ir kepamos 190 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

lasisa su spinatais ir suriais
Lašiša su špinatais ir sūriais
Lašiša su špinatais ir trijų rūšių sūriais - fermentiniu Gouda, Fetaki, Dor Blue su mėlinuoju pelėsiu.
kepta zuvis su riesutu ir pomidoru uzpilu
Kepta žuvis su riešutų ir pomidorų užpilu
Kepta žuvis su riešutų ir pomidorų užpilu
keptas starkis su riesutu plutele
Keptas starkis su riešutų plutele
Laimo sultyse pamarinuotas keptas starkis su graikiškų riešutų plutele
zuvis su avinzirniais ir konservuotais pomidorais
Žuvis su avinžirniais ir konservuotais pomidorais
Žuvis su avinžirniais ir konservuotais pomidorais

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu