Mums reikės:
✓
800 g vištienos filė
✓
1 indelio griežinėliais konservuotų ananasų
✓
70 g fermentinio sūrio
✓
3 valg. šaukštų miltų
✓
2 valg. šaukštų majonezo
✓
druskos, pipirų, vištienos prieskonių, petražolių
Gaminame.
Vištienos kepsniai su ananasaisVištienos filė supjaustome kepsnio dydžio gabaliukais ir lengvai juos pamušame. Pabarstome, vištienos prieskoniais, druska, pipirais, sudedame į dubenį, užpilame konservuotų ananasų sirupu ir paliekame pasimarinuoti 30 min.
Sutarkuojame fermentinį sūrį. Vištienos gabaliukus apvoliojame miltuose ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
Ant iškepusių vištienos kepsnių dedame po ananasų griežinėlį, į ananaso viduriuką - šaukštelį majonezo ir užbarstome tarkuotu sūriu.
Paruošti vištienos kepsniai su ananasais užkepami orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, kol išsilydo sūris. Pabarstomi susmulkintomis petražolėmis ir patiekiami į stalą.
Vištienos kepsniai su ananasais skanu su virtais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis. Gero apetito.