Mums reikės:
✓
6 vištienos blauzdelių
✓
6 juostelių kieto fermentinio sūrio
✓
300 g sluoksniuotos tešlos
✓
2 arb. šaukštelių garstyčių
✓
1 arb. šaukštelio medaus
✓
1 arb. šaukštelio vištienos prieskonių
Gaminame.
Vištienos blauzdelės tešlojeAtsargiai pašaliname iš blauzdelių kaulus, pabarstome druska, vištienos prieskoniais, įtriname garstyčių – medaus mišiniu ir paliekame 30 min. marinuotis. Iškočiojame sluoksniuotos 5 mm storio tešlos lakštą ir supjaustome ilgomis siauromis juostelėmis. Po kiekvienos vištienos blauzdelės oda pakišame po sūrio juostelę ir sandariai apvyniojame tešlos juostelėmis. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20-30 min., kol gražiai pagelsta.
Vištienos blauzdelės tešloje patiekiamos su šviežiomis daržovėmis. Skanaus.