Vištienos šnicelis su Gorgonzolos sūrio padažu

vistienos snicelis su gorgonzolos surio padazu
Mums reikės:
2 vištienos krūtinėlių
100 ml pieno
100 g Gorgonzolos sūrio
200 ml grietinėlės
2 valg. š. aliejaus
1 valg. š.sviesto
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminame. Vištienos šnicelis su Gorgonzolos sūrio padažu
Vištienos krūtinėlės perpjaunamos horizontaliai, kad vištienos šniceliai būtų plonesni. Pienas supilamas į dubenį, pasūdomas, sudedama vištiena ir paliekama 30-40 min. Vištiena nusausinama ir apkepinama iš abiejų pusių įkaitusiame aliejaus ir sviesto mišinyje. Vištienos šniceliai išimami iš keptuvės, sudedami į dubenį ir paliekami šiltai.

Grietinėlė užvirinama, sudedamas kubeliais supjaustytas Gorgonzolos sūris ir pastoviai maišant, ant silpnos ugnies pakaitinama, kol išsilydo. Pagardinama druska, pipirais.
Į lėkštes išdėliojami vištienos šniceliai ir užpilama Gorgonzolos sūrio padažu. Vištienos šnicelis su Gorgonzolos sūrio padažu patiekiamas su plokščiais makaronais (tagliatelle) ir rukolos salotomis. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas