Paruošiamas varškės įdaras: varškė ištrinama su cukrumi ir kiaušiniu. Jeigu varškės įdaras labai tirštas, galima įpilti šlakelį konservuotų persikų sirupo.
Iškočiojamas tešlos lakštas, išspaudžiami reikiamo skersmens apskritimai ir išklojamos riebalais išteptos kepimo formelės. Tešla gerai prispaudžiama prie formelių šonų ir kraštų, dugnas subadomas šakute. Visi krepšeliai užpildomi varškės kremu. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 20 min. Iškepusius krepšelius paliekama pravėsti. Atvėsę krepšeliai atsargiai išimami iš formelių.
Braškių želė užpilama karštu vandeniu (kaip nurodytą ant pakuotės) ir gerai išmaišoma. Po 1-2 valg. šaukštus atvėsusios želės pilama ant krepšelių viršaus (varškės įdaro), papuošiama braškių, konservuotų persikų skiltelėmis ir vėl apšlakstoma želė. Dedama į šaldytuvą, kad želė sustingtų. Krepšeliai su varškės įdaru ir braškėmis jau paruošti. Skanaus.