: getimagesize(https://www.patiekalu-receptai.lt/pav/galery/vyniotinis-bounty.jpg): failed to open stream: operation failed in
Mums reikės:
Vyniotinio pagrindui:
✓
2 v. š. kakavos miltelių
✓
1 arb. š. konjako
Kokosiniam įdarui:
✓
80 g kokoso drožlių
✓
80 g cukraus pudros
Gaminame.
Vyniotinis BountySausainiai sutrinami su blenderiu, suberiami kakavos milteliai ir išmaišoma. Šiltame vandenyje ištirpinamas cukrus, supilamas konjakas. Cukraus sirupas supilamas į sausainių-kakavos masę ir užminkoma tešla. Tešla tolygiai paskirstoma ant maistinės plėvelės ar folijos maždaug 2-3 mm storio stačiakampiu.
Kokosiniam įdarui: kambario temperatūros sviestas ištrinamas su cukraus pudra. Suberiamos kokoso drožlės ir gerai išmaišoma. Kokosinis įdaras tolygiai užtepamas ant vyniotinio pagrindo ir suvyniojama. Vyniotinis Bounty 30 min. dedamas į šaldymo kamerą, kad sustingtų. Patiekiant, vyniotinis Bounty supjaustomas griežinėliais. Skanaus.