Kremui: želatina užpilama 70 ml šalto vandens ir paliekama 30 min., kad išbrinktų. Išbrinkusi želatina pakaitinama karšto vandens vonelėje, kad ištirptų ir atvėsinama iki kambario temperatūros. Migdolai pora kartų užplikomi verdančiu vandeniu ir palaikomi vandenyje apie 10 min., kad odelė lengvai nusiimtų. Vandenį nupilus, nuo migdolų nuvalomos odelės. Nusausinti migdolai suberiami į sausą keptuvę ir kelias minutes paskrudinami. Migdolai šiek tiek pasmulkinami. Kondensuotas pienas sumaišomas su kokosų pienu, vaniliniu cukrumi ir pamažu supilamas į želatiną. Viskas labai gerai išmaišoma ir 30 min. dedama į šaldytuvą. Grietinėlė išplakama iki standumo. Pradėjęs stingti kremas išimamas iš šaldytuvo ir dar kartą išplakamas. Suberiami migdolai, sudedama išplakta grietinėlė ir viskas atsargiai išmaišoma.
Torto surinkimas: į torto kepimo formą, nuimamais kraštais, įdedamas biskvitas, supilamas paruoštas kremas, išlyginama ir dedama į šaldytuvą 4-6 val., kad sustingtų.
Papuošimui:
smulkintų migdolų
kokoso drožlių
Kokosinis tortas apibarstomas kokoso drožlėmis, smulkintais migdolais ir patiekiamas. Skanaus.