Kremui:
125 ml pieno
125 ml kokosų pieno
0,5 indelio kondensuoto pieno "Rududu"
300 g sviesto
150 g cukraus
4 kiaušinių trynių
2 valg. š. abrikosų džemo
3 arb. š. vanilinio cukraus
2 valg. š. vyšnių likerio "Maraschino"
Pienas ir kokosų pienas sumaišomi. 1/3 dalis sumaišoma su cukrumi, vaniliniu cukrumi, kiaušinių tryniais ir gerai išplakama. Likęs pienas, nuolat maišant, pakaitinamas ant silpnos ugnies iki užvirimo. Plona srovele, nuolat maišant supilama pieno-trynių masė ir dar kartą pakaitinama iki užvirimo. Atvėsinama ir dedama 1 val. į šaldytuvą. Minkštas sviestas išplakamas su kondensuotu pienu "Rududu" ir palaipsniui sumaišomas su kremu. Įpilama vyšnių likerio ir viskas gerai išplakama.
Torto surinkimas: kiekvienas morenginis lakštas pertepamas kremu. Viršutinis morenginis lakštas aptepamas vandens vonelėje pakaitintu abrikosų džemu.
Glazūrai:
200 g baltojo šokolado
50 g juodojo šokolado
2 valg. š. grietinėlės 35 proc.
Baltas šokoladas ištirpinamas ir sumaišomas su grietinėle. Gauta mase tolygiai aptepamas torto viršus. Dedama į šaldytuvą ir paliekama, kol balta glazūra sustings. Juodas šokoladas ištirpinamas ir pravėsinamas. Pradedant nuo torto vidurio, konditerinio švirkšto pagalba piešiami juodojo šokolado apskritimai.
Papuošimui:
100 g migdolų pokštelių
Torto šonai apibarstomi pakepintomis migdolų plokštelėmis.
Vengriškas tortas "Esterhazy" dedamas į šaldytuvą ir paliekamas 10-12 val. pastovėti, kad lakštai persigertų kremu. Skanaus.