Biskvitui: atskiriami kiaušinių tryniai ir baltymai. Tryniai su 80 g cukraus išplakami iki baltos masės. Baltymai išplakami iki standžių putų pamažu pilant likusį cukrų. Išplakta baltymų masė turi būti standi ir blizgi. Atsargiai sumaišomi išplakti tryniai ir baltymai. Į persijotus miltus suberiama kakava ir pamažu supilama į kiaušinių masę. Šaukštu, maišant aukštyn žemyn, atsargiai išmaišoma. Supilamas ištirpintas, truputį pravėsintas sviestas ir dar kartą viskas lengvai išmaišoma.
Biskvito tešla supilama į apvalią 23 cm skersmens kepimo formą, išteptą sviestu ir pabarstytą miltais. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 200 laipsnių temperatūroje apie 30-35 min. Patikrinti ar biskvitas iškepęs galima mediniu pagaliuku, jei įbedus ir ištraukus pagaliukas sausas - biskvitas iškepęs. Biskvitas 10 min. pravėsinamas kepimo formoje, po to išimamas iš formos, padedamas ant grotelių ir paliekamas 6-8 val. arba per naktį.
Griliažui:
50 g migdolų
120 g cukraus
35 ml vandens
1 arb. š. citrinos sulčių
Pertepimui:
50 g abrikosų džemo
Šokoladinei glazūrai:
100 g juodojo šokolado
80 g sviesto
Pagaminamas griliažas. Migdolai pora kartų užplikomi verdančiu vandeniu ir palaikomi vandenyje apie 10 min., kad odelė lengvai nusiimtų. Vandenį nupilus, nuo migdolų nuvalomos odelės. Nusausinti migdolai suberiami į skardelę ir paskrudinami orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 15 min. Migdolai suberiami į blenderį ir truputį pasmulkinami (ne labai smulkiai). Į keptuvę ar puodą storu dugnu supilamas vanduo, cukrus ir maišant pakaitinama, kol užverda. Nuimamos susidariusios putos ir ant vidutinės ugnies paverdama 5-7 min., nuolat maišant, kol gaunasi karamelė. Baigiant virti supilamos citrinos sultys, suberiami migdolai ir greitai išmaišoma. Griliažinė masė išpilama ant sviestinio popieriaus, išlyginamas paviršius ir paliekama 1 val., kad sustingtų.
Sustingęs griliažas sulaužomas gabaliukais. Griliažo gabaliukai sudedami į blenderį ir susmulkinami (keli griliažo gabaliukai paliekami torto papuošimui).