Vyšnių pertepimui:
400 g šaldytų vyšnių (be kauliukų)
50 gml vyšnių sulčių
2 valg. š. cukraus
1 valg. š. vanilinio cukraus
2 arb. š. krakmolo
Vyšnios lengvai atšildomos, supilamos į puodą storu dugnu, pabarstomos cukrumi, vaniliniu cukrumi ir dedamos ant ugnies. Krakmolas išmaišomas su vyšnių sultimis, pamažu maišant supilamas ant vyšnių ir viskas pakaitinama, kol užverda. Nuimama nuo ugnies ir atvėsinama.
Grietinėlės kremui:
500 ml grietinėlės 35 proc.
2-3 valg. š. cukraus pudros
Atšaldyta grietinėlė išplakama su cukraus pudra.
Ant apatinio biskvito lakšto užtepamas vyšnių pertepimas, uždengiama antru biskvito sluoksniu ir lengvai paspaudžiama. Užtepamas grietinėlės kremas ir dedamas trečias biskvito lakštas. Torto viršus ir šonai aptepami grietinėlės kremu. Tortas kelioms valandoms dedamas į šaldytuvą, kad lakštai persigertų kremu.
Torto papuošimui:
100 g juodojo šokolado
konservuotų vyšnių
Juodasis šokoladas ištirpinamas ir plonu lygiu sluoksniu paskleidžiamas ant lygaus paviršiaus (pvz. plastmasinės lentelės). Dedama į šaldymo kamerą 15-20 min. Kai šokoladas sustingsta, plačiu peiliu pridrožiama šokolado drožlių.