Lašiša grietinėlės padaže

lasisa grietineles padaze
Mums reikės:
600 g lašišos filė
250 ml grietinėlės
200 g lydyto sūrelio
2 valg. šaukštų džiūvėsėlių
2 arb. šaukštelių alyvuogių aliejaus
1 arb. šaukštelio džiovintų bazilikų
druskos, baltų pipirų
Gaminame. Lašiša grietinėlės padaže
Lašišos filė supjaustome porcijų dydžio gabaliukais ir trumpai apkepame alyvuogių aliejuje, kol susidaro plutelė. Apkeptą lašišą sudedame į kepimo indą. Keptuvėje pakaitiname grietinėlę, sudedame lydytą sūrelį, druską, pipirus, bazilikus ir pastoviai maišant kaitiname ant silpnos ugnies, kol sūris išsilydo. Lašišos gabaliukus užpilame padažu, pabarstome džiūvėsėliais ir dedame į įkaitintą orkaitę. Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. Lašiša grietinėlės padaže patiekiama su šviežių daržovių salotomis. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas