Jautienos išpjova išvyniojama iš rankšluosčio ir apkepinama įkaitintame svieste (30 g) iš visų pusių. 5-6 šalotės svogūnai nulupami, perpjaunami per pusę ir sudedami į karščiui atsparų indą. Ant svogūnų padedama jautienos išpjova, supilamas sviestas iš keptuvės ir dedama į įkaitintą orkaitę. Kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 40 min. (priklauso nuo pageidaujamo iškepimo laipsnio).
Morkos, svogūnai nuvalomi, storesnės morkos perpjaunamos išilgai, paprika supjaustoma platesnėmis juostelėmis. Keptuvėje ištirpinamas sviestas, medus, sudedamos daržovės ir pamaišant kelias minutes (iki norimo traškumo) pakepinama. Morkas, svogūnus reikia pakepti truputį ilgiau, o pomidorams ir paprikai užtenka 3-4 min.
Iškepusi jautienos išpjova suvyniojama į foliją ir paliekama dar 10-15 min., pastovėti. Jautienos išpjova su kavos plutele supjaustoma griežinėliais ir patiekiama su karamelizuotomis daržovėmis. Skanaus.