: getimagesize(https://www.patiekalu-receptai.lt/pav/galery/astrus-troskinys.JPG): failed to open stream: operation failed in
: getimagesize(https://www.patiekalu-receptai.lt/pav/galery/astrus-troskinys-1.JPG): failed to open stream: operation failed in
Mums reikės:
✓
600 g jautienos arba kiaulienos faršo
✓
400 g konservuotų pupelių
✓
500 g konservuotos paprikos
✓
250 ml mėsos sultinio
✓
70 g pomidorų pastos
✓
100 g tarkuoto Džiugo sūrio
✓
2-3 skiltelių česnako
✓
aliejaus, druskos, pipirų
Gaminame.
Aštrus troškinysMorką nuvalome, nuplauname ir supjaustome šiaudeliais. Svogūnus, česnaką, čili pipirus susmulkiname, papriką supjaustome juostelėmis. Faršą apkepiname nedideliame kiekyje aliejaus. Sudedame morkas, svogūnus, česnaką ir pakepiname keletą minučių. Tada dedame paprikų juosteles, čili pipirą, įberiame druskos, pipirų, įpilame sultinio ir uždengę troškiname apie 15-20 min. Supilame konservuotas pupeles, pomidorų pastą ir dar patroškiname 5 min.
Aštrų troškinį apibarstome tarkuotu Džiugo sūriu ir patiekiame.
Aštrus troškinys skanu virtais ryžiais. Gero apetito.