Mums reikės:
✓
800 g jautienos faršo
✓
1-2 skiltelių česnako
Padažui:
✓
300 ml grietinėlės
✓
3 valg. šaukštų garstyčių
Gaminame.
Jautienos kotletai garstyčių padažeSvogūnus, česnako skilteles nulupame, smulkiai supjaustome, petražoles susmulkiname ir sumaišome su jautienos faršu. Įmušame kiaušinį, įberiame druskos, pipirų ir gerai išmaišome.
Iš jautienos faršo formuojame nedidelius kotletus ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių 6-7 min.
Grietinėlę, garstyčias, druską gerai išmaišome ir supilame ant kotletų, uždengiame ir patroškiname ant silpnos ugnies apie 10 min.
Jautienos kotletai garstyčių padaže patiekiami su virtais ryžiais arba bulvių koše. Skanaus.