Mums reikės:
✓
500 g kiaulienos sprandinės arba kumpio
✓
400 g šviežių arba šaldytų šparaginių pupelių
✓
100 ml sojų padažo
✓
2 valg. šaukštų sezamo sėklų
✓
druskos, pipirų, aliejaus kepimui
Gaminame.
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmisSvogūną supjaustome pusžiedžiais ir apkepiname aliejuje.
Kiaulieną supjaustome juostelėmis, dedame prie svogūnų ir kepiname apie 20 min. Įpilame sojų padažo, padruskiname, papipiriname ir kepame apie 25 min.
Šparagines pupeles dedame į verdantį vandenį ir verdame 10 min.
Į mėsą suberiame sezamo sėklas.
Sudedame išvirusias šparagines pupeles, jeigu reikia įberiame druskos ir išmaišome.
Kiaulieną su šparaginėmis pupelėmis patiekiame su virtais ryžiais. Gero apetito.