Štrudeliai su mėsa

strudeliai su mesa
Mums reikės:
Tešlai:
1 stiklinės kefyro
2 kiaušinių
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
400-450 g miltų
žiupsnelio druskos
Štrudelių įdarui:
500 g kiaulienos arba kalakutienos faršo
4-5 bulvių
2 svogūnų
aliejaus, maltos mėsos prieskonių, druskos, pipirų
Gaminame. Štrudeliai su mėsa
Kiaušinius išplakame su žiupsneliu druskos ir sumaišome su kefyru. Dedame miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir užminkome tešlą. Tešlą uždengiame ir paliekame šiltai pastovėti apie valandą.strudeliai su mesa 2
Į faršą įberiame druskos, pipirų, prieskonių ir gerai išmaišome.strudeliai su mesa 1
Tešlą plonai iškočiojame, ant jo vienodai paskleidžiame faršą.strudeliai su mesa 3
Suvyniojame vyniotinį.strudeliai su mesa 4
Susuktą vyniotinį supjaustome 2-3 cm pločio griežinėliais ir paliekame 10-15 min. pastovėti.strudeliai su mesa 5
Svogūnus smulkiai supjaustome. Gilioje ir plačioje keptuvėje įkaitiname pora šaukštų aliejaus, sudedame svogūnus ir apkepiname, kol jie tampa auksinės spalvos. Kol svogūnai kepa, bulves nulupame, nuplauname ir supjaustome didesniais kubeliais. Ant svogūnų sudedame bulves, įpilame vandens (kad apsemtų pusę bulvių), įberiame druskos ir užviriname.strudeliai su mesa 6
Ant bulvių gabaliukų viena eile išdėliojami supjaustyti štrudeliai,strudeliai su mesa 7
sandariai uždengiami ir ant labai silpnos ugnies troškinami 40-50 min. Štrudeliai su mėsa valgomi su grietine. Skanaus.

Panašūs receptai

Komentarai

Natalia
Reikes butinai pameginti, man tokie patiekalai keisti Mirktelti patinka, o jei dar skanu, tai vapse, tiesiog nuostabu Myliu
Edita
idomu, butinai pabandysiu greitu metu. Manau dar turetu tikti truputukas surio ant virsaus pabaigai Šypsena
Jonukas
Mmmm, superinis patiekalas....o dar su grietine...rekomenduoju pabandyti.
 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas