Koldūnai su mėsa

koldunai su mesa
Mums reikės:
Tešlai:
250-300 g miltų
2 kiaušinių
3 valg. šaukštų vandens
0,5 arb. šaukštelio druskos
Įdarui:
250 g kiaulienos faršo
250 g jautienos faršo
1 valg. šaukšto sviesto
druskos, pipirų
Gaminame. Koldūnai su mėsa
Į dubenį įmušame kiaušinius, suberiame miltus, druską ir minkome tešlą koldūnams palaipsniui pilant vandenį. Koldūnų tešlos konsistencija turi būti tokia, kad galėtume kočioti. Tešlą koldūnams plonai iškočiojame ir stikline išspaudžiame apskritimus.
Svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname svieste. Kiaulienos ir jautienos faršą sumaišome, sudedame pakepintą svogūną, druską, pipirus ir išmaišome. Ant tešlos apskritimų dedama po šaukštelį įdaro ir formuojami koldūnai su mėsa.koldunai su mesa 1
Paruošti koldūnai su mėsa dedami į verdantį vandenį, pamažu pamaišomi. Kai visi koldūnai iškyla į vandens paviršių dar paverdame 3-5 minutes. Koldūnai su mėsa patiekiami su grietine ar spirgučių padažu, pabarstomi žalumynais. Gero apetito.

Panašūs receptai

Komentarai

As
mairūnas Šypsena
Laima
Esu valgiusi napaprastai skaniu koldunu, kuriu idare buvo kazkoks labai idomus prieskonis (zolele?). Kas zino, koks prieskonis ten dedamas?
 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas