Lietiniai blynai su varške

lietiniai su varske
Mums reikės:
1,5 stiklinės miltų
1,5 stiklinės pieno
3 kiaušinių
2 valg. šaukštų cukraus
žiupsnelio druskos, aliejaus
Blynų įdarui:
400 g varškės
2 valg. šaukštų cukraus
1 arb. šaukštelio cinamono, saujos razinų
Gaminame. Lietiniai blynai su varške
Kiaušinius įmušame į indą, įberiame druskos, cukraus, plakant suberiame miltus, supilame pieną ir gerai išplakame. Lietinių tešlą palaikome 30 min., kad išbrinktų. Keptuvę patepame aliejumi ir įkaitiname. Plonu sluoksniu pilame lietinių tešlą ir lygiai paskirstome visoje keptuvėje. Kepame ant vidutinės ugnies, kai lietinis pagelsta – apverčiame ir apkepame kitą pusę.lietiniai su varske 2
Įdarui varškę pertriname, sumaišome su cukrumi, cinamonu ir karštu vandeniu nuplikytomis razinomis.lietiniai su varske 1
Ant iškepusio lietinio blyno dedame šaukštą varškės įdaro ir suvyniojame.lietiniai su varske 3 lietiniai su varske 4
Prieš patiekiant į stalą, susukti lietiniai blynai su varške dar kartą apkepinami keptuvėje, kad įdaras iškeptų, o lietiniai gražiai apskrustų. Lietiniai blynai su varške labai skanu su plakta grietinėle ar uogiene. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas