Kalakutiena su pievagrybiais

kalakutiena su pievagrybiais
Mums reikės:
800 g kalakutienos filė
300 g pievagrybių
150 ml sauso balto vyno
3 valg. šaukštų sviesto
saujos džiūvėsėlių
aliejaus kepimui
druskos, pipirų
žalumynų
Gaminame. Kalakutiena su pievagrybiais
Kalakutienos filė supjaustome gabaliukais, pabarstome druska, pipirais ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kalakutienos gabaliukus apkepiname aliejuje iš abiejų pusių, kol pasidengia traškia plutele. Pievagrybius supjaustome juostelėmis ir apkepiname svieste. Paimame gilesnį kepimo indą, sudedame apkepintą kalakutieną, užpilame vynu, uždengiame ir dedame į vidutinio karštumo orkaitę ir troškiname, kol kalakutiena tampa minkšta. Ant viršaus sudedame pievagrybius ir dar patroškiname 7-10 min. Kalakutiena su pievagrybiais pabarstoma smulkintais žalumynais ir patiekiama. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas