Mums reikės:
✓
2 vištienos krūtinėlių
✓
2 valg. šaukštų garstyčių
✓
2 valg. šaukštų medaus
✓
2 valg. šaukštų grietinėlės
✓
1 valg. šaukšto majonezo
✓
2 valg. šaukštų aliejaus
✓
druskos, šviežiai maltų pipirų
Gaminame.
Vištienos krūtinėlė su garstyčių padažuVištienos krūtinėles nuplauname, nusausiname, pabarstome druska ir pipirais. Garstyčias, medų ir grietinėlę gerai išmaišome. Pusę kiekio perpilame į kitą dubenį, į kurį sudedame vištienos krūtinėles ir paliekame 30 min. pasimarinuoti. Praėjus 15 min. vištienos krūtinėles pavartome, kad geriau išsimarinuotų. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame vištienos krūtinėles iš abiejų pusių. Į likusią marinato dalį įdedame majonezo ir truputį pakaitiname. Iškepusias vištienos krūtinėles supjaustome juostelėmis ir užpilame garstyčių padažu.
Vištienos krūtinėlė su garstyčių padažu patiekiama su gaiviomis vaisių, daržovių salotomis. Skanaus.