Citrina švariai nuplaunama ir nusausinama. Nutarkuojama žievelė, iš pusės citrinos išspaudžiamos sultys. Rabarbarai nuplaunami, nulupami ir supjaustomi 2-3 cm gabaliukais. Braškės nuplaunamos ir supjausomos panašaus dydžio gabaliukais. Sudedami į dubenį rabarbarų gabaliukai, braškės, supilamas cukrus, kukurūzų krakmolas, citrinų žievelė, apšlakstoma citrinos sultimis ir atsargiai išmaišoma.
Tešla iškočiojama. Tešlos sluoksniu padengiamas kepimo formos dugnas, paliekant gana aukštus kraštus (tešla apipjaunama palei formos briauną). Sudedamas paruoštas įdaras ir dedama 15 min. į šaldytuvą. Likę tešlos gabaliukai iškočiojami ir supjaustomi 1,5-2 cm pločio juostelėmis. Juostelėmis papuošiamas pyrago viršus, aptepama kiaušinio plakiniu ir pabarstoma ruduoju cukrumi.
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 45-50 min. Rabarbarų ir braškių pyragas atvėsinamas ir patiekiamas su ledais arba vaniliniu kremu. Skanaus.