Varškės įdarui: kiaušinių tryniai atskiriami nuo baltymų. Į varškę suberiamas cukrus, vanilinis cukrus, sudedami kiaušinių tryniai ir trinama, kol varškės masė tampa vientisa. Suberiama nutarkuota citrinos žievelė. Kiaušinių baltymai išplakami iki standžių putų ir įmaišomi į varškės masę.
Iš tešlos iškočiojamas maždaug 0,3-0,4 cm storio stačiakampis lakštas ir supjaustomas 12x12 cm dydžio kvadratėliais. Tešlos kvadratėliai išdėliojami į keksiukų formas, į vidurį dedama po 1,5-2 valg. š. varškės įdaro. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 35-40 min. Krepšeliai su varškės įdaru apibarstomi cukraus pudra, papuošiami šviežiomis mėlynėmis ar avietėmis ir patiekiami. Skanaus.