Krepšeliai su varškės įdaru

krepseliai su varskes idaru
Mums reikės:
Krepšelių tešlai:
280-300 g miltų
3 nedidelių kiaušinio
4 valg. š. cukraus
4 valg. š. sviesto
1 arb. š. kepimo miltelių
Varškės įdarui:
500 g varškės
4 kiaušinių
3 valg. š. cukraus
2 valg. š. vanilinio cukraus
1 citrinos
Papuošimui:
šviežių mėlynių, aviečių
cukraus pudros
Gaminame. Krepšeliai su varškės įdaru
Krepšelių tešlai: sviestas ištrinamas su cukrumi, po vieną įmušami kiaušiniai ir gerai išmaišoma. Pamažu suberiami persijoti miltai, sumaišyti su kepimo milteliais ir užminkoma tešla. Tešla apvyniojama maistine plėvele ir dedama 1 val. į šaldytuvą.

Varškės įdarui: kiaušinių tryniai atskiriami nuo baltymų. Į varškę suberiamas cukrus, vanilinis cukrus, sudedami kiaušinių tryniai ir trinama, kol varškės masė tampa vientisa. Suberiama nutarkuota citrinos žievelė. Kiaušinių baltymai išplakami iki standžių putų ir įmaišomi į varškės masę.

krepseliai su varskes idaru 1Iš tešlos iškočiojamas maždaug 0,3-0,4 cm storio stačiakampis lakštas ir supjaustomas 12x12 cm dydžio kvadratėliais. Tešlos kvadratėliai išdėliojami į keksiukų formas, į vidurį dedama po 1,5-2 valg. š. varškės įdaro. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 35-40 min. Krepšeliai su varškės įdaru apibarstomi cukraus pudra, papuošiami šviežiomis mėlynėmis ar avietėmis ir patiekiami. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas