Pyragėliai su varške ir vaisiais

pyrageliai su varske ir vaisiais
Mums reikės:
300 g sluoksniuotos tešlos
1 kriaušės
1 obuolio
1 arb. šaukštelio citrinos sulčių
200 g varškės
2 valg. šaukštų vanilinio cukraus
3 kiaušinių trynių
Gaminame. Pyragėliai su varške ir vaisiais.
Kriaušę, obuolį nulupame, supjaustome skiltelėmis ir apšlakstome citrinos sultimis. Varškę pertriname per sietelį, suberiame vanilinį cukrų, dviejų kiaušinių trynius ir viską gerai išmaišome. Sluoksniuotą tešlą iškočiojame, supjaustome norimo dydžio stačiakampiais gabaliukais. Ant tešlos gabaliuko vidurio dedame varškės, obuolio, kriaušės skilteles ir užlenkiame kitu kraštu. Pyragėlių kraštus kruopščiai užspaudžiame ir aptepame išplaktu kiaušinio tryniu. Kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. kol gražiai pagelsta. Iškepusius pyragėlius su varške ir vaisiais galima pabarstyti cukraus pudra. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas