Vyniotinio tešlai. Sviestas, cukrus ir kiaušinis ištrinami iki vientisos masės. Supilamas pienas ir gerai išplakama. Persijoti miltai sumaišomi su sausomis mielėmis, įberiamas žiupsnelis druskos. Užminkoma minkšta tešla ir paliekama 1 val. šiltoje vietoje, kad pakiltų. Stalo paviršius pabarstomas miltais ir iškočiojamas 0,5 cm storio stačiakampis mielinės tešlos lakštas. Ant lakšto tolygiai paskleidžiamas marcipaninis įdaras ir suvyniojamas vyniotinis. Vyniotinis siūle žemyn dedamas į kepimo popieriumi išklotą skardą. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 170 laipsnių temperatūroje apie 1 val. (jei vyniotinio viršus stipriai paruduoja, pridengiama folija). Iškepęs vyniotinis su marcipaniniu įdaru atvėsinamas, supjaustomas riekelėmis ir patiekiamas. Vyniotinis su marcipaniniu įdaru puikiai tinka prie arbatos. Skanaus.