Mums reikės:
✓
1 skiltelės česnako
✓
kelių svogūno laiškų
✓
pundelio petražolių
✓
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminame.
Lavašo užkandėlė su varške ir žalumynaisSvogūnų laiškai, petražolės susmulkinami ir sumaišomi su varške. Įspaudžiamas česnakas, įmušamas kiaušinis, įberiama druskos, pipirų ir gerai išmaišoma. Lavašas padalijamas į kelias vienodo dydžio dalis.
Paruoštas varškės įdaras užtepamas ant pusės lavašo gabalėlių. Uždengiama likusiais lavašo gabalėliais, gerai užspaudžiami kraštai.
Į keptuvę įpilamas šlakelis aliejaus, įkaitinama, dedamas lavašo gabalėlis ir kepama iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta. Lavašo užkandėlė su varške ir žalumynais - skanus ir labai greitai paruošiamas užkandis. Skanaus.