patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos šašlykai su daržovėmis

vistienos saslykai su darzovemis Mums reikės:
1 kg vištienos filė
1 morkos
1 paprikos
1 arb. šaukštelio sauso malto imbiero
0,5 stiklinės sojų padažo
druskos

Gaminame. Vištienos šašlykai su daržovėmis
Nuplauta ir nusausinta vištienos filė supjaustoma ilgomis, maždaug 3-4 cm pločio juostelėmis ir sudedama į dubenį. Vištienos juostelės pabarstomos imbieru, druska ir užpilamos sojų padažu. Išmaišoma ir paliekama 30-40 min. pasimarinuoti. Morka nuvaloma ir supjaustoma 3-4 cm ilgio storais šiaudeliais. Paprika supjaustoma juostelėmis. Ant vienų vištienos juostelių dedami morkų šiaudeliai, ant kitų – paprikų juostelės.vistienos saslykai su darzovemis 1
Susukama į suktinukus, kad daržovės būtų suktinuko viduje.vistienos saslykai su darzovemis 2
Vištienos šašlykai atsargiai sumaunami ant medinių iešmukų (vienas šašlykas - suktinukas su paprika, kitas - su morka).vistienos saslykai su darzovemis 3
Vištienos šašlykai sudedami į aliejumi pateptą kepimo formą. Kepami 180-200 laipsnių temperatūroje apie 20-30 min. Vištienos šašlykai patiekiami su virtais ryžiais ir daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistiena vysniu padaze
Vištiena vyšnių padaže
Orkaitėje su svogūnais kepti, įtrinti čiobrelių ir česnako mišiniu bei prieskoniais vištienos ketvirčiai, pateikti su vyšnių ir vyno padažu.
vistiena apelsinu garstyciu padaze
Vištiena apelsinų-garstyčių padaže
Vištiena apelsinų-garstyčių padaže
kepta vistiena su citrina
Kepta višta su citrina ir rozmarinu
Kepta višta su citrina ir rozmarinu.
troskinta vistiena
Troškinta vištiena
Troškinta vištiena su bulvėmis, svogūnais apelsinų padaže. Receptas su detaliomis nuotraukomis.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.