Mėsos apkepas su sūriu

Mėsos apkepas su sūriu
Mums reikės:
200 g jautienos faršo
200 kiaulienos faršo
6 bulvių
150 g pievagrybių
1 svogūno
1 stiklinės grietinės
200 g fermentinio sūrio
1 kiaušinio
2 skiltelių česnako
druskos, pipirų
Gaminame. Mėsos apkepas su sūriu
Bulves nuplauname, nulupame ir supjaustome nestorais apie 1 cm storio griežinėliais. Svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais. Nuplautus pievagrybius supjaustome nedideliais gabaliukais, sumaišome su faršu ir pagardiname druska, pipirais. Fermentinį sūrį sutarkuojame.
Į grietinę dedame išspaustas česnako skilteles, kiaušinį, druskos, pipirų ir viską gerai išmaišome. Į kepimo formą pateptą sviestu išdėliojame pusę bulvių, pabarstome druska, pipirais, toliau išdėliojame svogūnus.Mėsos apkepas su sūriu 1 Ant svogūnų klojame faršą ir pabarstome sūriu (truputį sūrio pasiliekame). Toliau išdėliojame likusias bulves pabarstant druska, pipirais.Mėsos apkepas su sūriu 2
Viską užpilame pasigamintu grietinės, kiaušinio ir česnako padažu. Dedame į orkaitę ir kepame 180-200 C temperatūroje 40-60 min. Likus 5 min. iki kepimo pabaigos pabarstome likusiu sūriu. Mėsos apkepas su sūriu paruoštas. Gero apetito.Mėsos apkepas su sūriu 3

Panašūs receptai

Komentarai

karamelinabele
Šis patiekalas yra labai skanus ačiū už tokį puikų receptą Mirktelti
 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas