Mums reikės:
✓
500 g pievagrybių
✓
1 valg. šaukšto aliejaus
✓
200 g kalakutienos filė
Gaminame.
Įdaryti pievagrybiaiPievagrybius švariai nuplauname, kotelius nupjauname. Pievagrybių kepurėles sudedame į aliejumi pateptą kepimo skardą.
Svogūną susmulkiname, pievagrybių kotelius, kalakutieną supjaustome mažais gabaliukais.
Į keptuvę įpilame šaukštą aliejaus ir apkepiname pievagrybių kotelius. Suberiame susmulkintą svogūną ir kepiname kol svogūnai suminkštėja. Ant svogūnų ir pievagrybių kotelių sudedame susmulkintą kalakutieną ir kepame 1 min., įberiame druskos, išmaišome ir pravėsiname. Į pravėsusią masę įmušame kiaušinį ir išmaišome.
Paruošta mase įdarome pievagrybių kepurėles.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 20 minučių 190 laipsnių temperatūroje. Įdaryti pievagrybiai skanu su bulvių koše ir daržovėmis. Gero apetito.