Mums reikės:
✓
400 g jautienos faršo
✓
100 g sūrio "Gauda"
✓
30 ml kukurūzų aliejaus
✓
0,5 arb. š. sutrintų kmynų
✓
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminame.
Tortilijų užkandėlė su faršuSvogūnai nulupami, smulkiai supjaustomi ir apkepinami aliejuje. Kada svogūnai tampa auksinės spalvos, sudedamas jautienos faršas ir pamaišant, pakepinama 5-7 min. Sudedami nulupti ir smulkiai supjaustyti pomidorai ir pakepinama kelias minutes. Sudedamos susmulkintos petražolės, suberiami kmynai, įdedama druskos, pipirų ir išmaišoma.

Sūris stambiai sutarkuojamas. Į sausą gerai įkaitintą keptuvę, įdedama tortilija, pabarstoma sūriu, toliau dedamas mėsos įdaras, pabarstoma sūriu

ir uždengiama kita tortilija. Tortilija atsargiai apverčiama, kad lengvai apskrustų abi pusės. Taip paruošiamos ir likusios tortilijos. Iškepusios tortilijos supjaustomos trikampiukais ir patiekiamos.
Tortilijų užkandėlė su faršu puikiai tinka skubantiems. Skanaus.