Pieniškos dešrelės sluoksniuotoje tešloje

desreles sluoksniuotoje tesloje
Mums reikės:
10-12 vnt. pieniškų dešrelių
250 g bemielės sluoksniuotos tešlos
2 vnt. fermentinio sūrio lapelių
1 kiaušinio
sezamo sėklų.
Gaminame. Dešrelės sluoksniuotoje tešloje.
Fermentinio sūrio lapeliai supjautomi juostelėmis. Sluoksniuota tešla iškočiojama, kad būtų plonesnė ir supjaustoma  ilgomis juostelėmis.

Kiekviena dešrelė kartu su sūrio juostele apvyniojama  sluoksniuotos tešlos juostele. Suvyniotos dešrelės sudedamos į kepimo popieriumi išklotą skardą, paliekant tarp jų tarpus, kad kepant nesuliptų. Dešrelės sluoksniuotoje tešloje aptepamos kiaušinio plakiniu ir pabarstomos sezamo sėklomis.desreles sluoksniuotoje tesloje 1

Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 15 min., kol sluoksniuota tešla gražiai apskrus. Dešrelės sluoksniuotoje tešloje patiekiamos su mėgstamais padažais, šviežių daržovių salotomis arba tiesiog prie kavos ar arbatos. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas