Mums reikės:
✓
1 stiklinės ryžių
✓
2 stiklinių vandens
✓
2 valg. šaukštų sviesto
✓
100 g fermentinio sūrio
✓
1 valg. šaukšto alyvuogių aliejaus
✓
0,5 citrinos žievelių
Gaminame.
Ryžiai su grybaisŠaltu vandeniu perplautus ryžius supilame į puodą, užpilame vandeniu, įdedame druskos, šaukštą sviesto ir verdame ant silpnos ugnies. Įkaitiname keptuvę, dedame sviesto, pilame alyvuogių aliejaus ir 3 min. pakepiname susmulkintus svogūnų laiškus. Sudedame supjaustytus grybus, padruskiname, papipiriname ir pakepiname 5-7 min., suberiame susmulkintas citrinos žieveles. Išvirusius ryžius sumaišome su grybais ir smulkiai tarkuotu sūriu. Skanaus.