Mums reikės:
✓
2 stikl. virtų ryžių
✓
200 g pievagrybių
✓
1 valg. š. krakmolo
✓
druskos, maltų pipirų
Gaminame.
Ryžių kotletai su grybaisPievagrybiai švariai nuplaunami ir supjaustomi mažais kubeliais. Svogūnai nulupami, smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje kartu su pievagrybiais. Pabarstoma druska, išmaišoma ir atvėsinama. Į dubenį sudedami virti ryžiai, pakepinti grybai su svogūnais, įmušami kiaušiniai, suberiamas krakmolas, pagardinama druska, pipirais ir gerai išmaišoma. Suformuojami nedideli
ryžių kotletai su grybais. Apvoliojama miltuose ir kepama aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
Ryžių kotletai su grybais patiekiami su mėgstamais padažais ar grietine. Skanaus.