Mums reikės:
✓
300 g virtos mėsos
Gaminame.
Lietiniai blynai su mėsaLietinių blynų su mėsa tešlai miltus suberiame į dubenį, įmušame kiaušinius, įpilame truputį pieno, 1 šaukštą aliejaus, druskos ir gerai išmaišome. Supilame likusį pieną. Lietinių blynų tešla turi būti skysta. Keptuvę gerai įkaitiname, patepame aliejumi, pilame plona srovelę tešlą ir tolygiai ją paskirstome. Lietiniai blynai apkepami iš abiejų pusių.

Lietinių blynų įdarui virtą mėsą, svogūną sumalame, pasūdome, įberiame pipirų ir gerai išmaišome.
Ant kiekvieno iškepto lietinio blyno dedame po šaukštą mėsos įdaro.
Lietiniai blynai su mėsa suvyniojami.
Suvynioti lietiniai blynai su mėsa apkepinami iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
Lietiniai blynai su mėsa patiekiami su grietine ar padažu pagal skonį. Skanaus.