Mums reikės:
✓
3 valg. šaukštų cukraus
Gaminame.
Lietiniai blynai su obuoliais ir cinamonuLietinių tešlai miltus suberiame į dubenį, įmušame kiaušinius, įpilame truputį pieno, 1 šaukštą aliejaus, druskos, 1 šaukštą cukraus ir gerai išmaišome. Supilame likusį pieną. Lietinių tešla turi būti skysta. Keptuvę gerai įkaitiname, patepame aliejumi, pilame plona srovelę tešlą ir tolygiai ją paskirstome. Lietinius apkepame iš abiejų pusių.
Iškepę lietiniai turi būti gelsvi.
Lietinių įdarui obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome šiaudeliais.
Suberiame cukrų, cinamoną ir išmaišome.
Ant kiekvieno iškepto lietinio dedame po šaukštą obuolių įdaro.
Lietinius blynus suvyniojame.
Suvynioti lietiniai apkepinami iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
Lietiniai blynai su obuoliais ir cinamonu paruošti. Blynai patiekiami su plakta grietinėle, uogiene. Skanaus.