Svogūnas nulupamas, smulkiai supjaustomas ir suberiamas į vištienos faršą. Įmušamas kiaušinis, suberiami džiūvėsėliai, įdedama garstyčių, įberiama druskos, pipirų ir labai gerai išmaišoma. Iš paruošto faršo suformuojami nedideli kukuliai (graikinio riešuto dydžio), į kiekvieno kukulio įspaudžiant po nedidelį gabaliuką sviesto. Vištienos kukuliai iš visų pusių apkepinami aliejuje. Į gilią keptuvę ar puodą sudedami žiediniai kopūstai, ant jų sudedami vištienos kukuliai.
Padažui:
250 ml daržovių sultinio
3 valg. š. Miltų
1 kiaušinio trynio
2 valg. š. susmulkintų petražolių
1 citrinos
Citrina švariai nuplaunama, nutarkuojama šiek tiek žievelės, išspaudžiamos sultys. Citrinos sultys išplakamos su kiaušinio tryniu, miltais ir smulkiai supjaustytomis petražolėmis. Daržovių sultinys užvirinamas, nuimamas nuo ugnies ir pastoviai maišant, labai pamažu į sultinį supilama citrinos sulčių-trynio masė. Pamaišoma kelias minutes, kol padažas sutirštėja ir tampa vientisas. Pagardinama druska, pipirais. Padažas užpilamas ant žiedinių kopūstų su vištienos kukuliais ir pakaitinama 2 min. Vištienos kukuliai su žiediniais kopūstais ir padažu pabarstomi nutarkuotomis citrinos žievelėmis, petražolėmis ir patiekiami. Skanaus.