Sviestas ištirpinamas ir atvėsinamas. Vienas kiaušinis ir vienas trynys ištrinami su cukraus pudra iki baltos masės. Suberiami persijoti miltai ir išmaišoma. Trys kiaušinių baltymai išplakami iki standžių putų ir pamaišant sudedami į trynių masę. Supilamas sviestas ir viskas atsargiai išmaišoma.
Kepimo forma (30x40 cm) išklojama kepimo popieriumi, supilama ir tolygiai paskleidžiama tešla. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 200 laipsnių temperatūroje apie 12 – 15 min. Iškepęs biskvitas suvyniojamas kartu su kepimo popieriumi ir atvėsinamas.
Tuo tarpu pagaminamas šokoladinis kremas. Į pieną suberiamas cukrus ir pastoviai maišant pakaitinama iki užvirimo. Nuimama nuo ugnies ir paliekama 1-2 min. pastovėti. Kiaušinių tryniai ištrinami su cukraus pudra, miltais ir plona srovele, pastoviai maišant, supilami į pieną. Dedama ant silpnos ugnies ir nuolat maišant pakaitinama, kol masė pradeda tirštėti (konsistencija panaši į skystos grietinės). Nuimama nuo ugnies, suberiami šokolado gabaliukai, išmaišoma ir atvėsinama.
Atsargiai išvyniojamas biskvitas, jo paviršius ištepamas šokoladiniu kremu ir vėl suvyniojamas. Vyniotinis susukamas į plėvelę ar aliuminio foliją ir padedamas 1 – 2 val. į šaldytuvą, kad sustingtų.
Šokoladinei glazūrai sviestas ir šokoladas ištirpinami. Viskas gerai išmaišoma ir pravėsinama. Vyniotinis aptepamas šokoladine glazūra. Vyniotinis su šokoladiniu kremu papuošiamas pagal norus ir fantaziją. Skanaus.