Mums reikės:
✓
6 gabalėlių žuvies filė (menkės, tilapijos)
✓
6 griežinėlių citrinos
✓
1-2 valg. kaparėlių
✓
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminame.
Kepta žuvis su citrina ir kaparėliaisŽuvies filė pabarstoma druska, pipirais. Į keptuvę įpilama alyvuogių aliejaus, įkaitinama, sudedami žuvies gabaliukai ir apkepama iš vienos pusės 4-5 min. Žuvies gabaliukai atsargiai apverčiami, sudedami citrinų griežinėliai ir kepama 5 min. Žuvis atsargiai išimama iš keptuvės ir sudedama į dubenį. Prie citrinų griežinėlių, į keptuvę sudedamas sviestas, suberiami kaparėliai ir pakaitinama 1-2 min. Užpilama ant žuvies gabalėlių ir patiekiama.
Kepta žuvis su citrina ir kaparėliais patiekiama su ryžiais ar kus kus kruopomis ir daržovių salotomis. Skanaus.