patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Čeburėkai

ceburekai Mums reikės:
Tešlai:
500 ml kefyro
800 - 850 g miltų
1 arb. šaukštelio sodos
druskos
Įdarui:
500 g kiaulienos faršo
120 - 150 ml mėsos sultinio
2 svogūnų
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Čeburėkai
Soda nugesinama su kefyru. Į dubenį supilami miltai, kefyras, įberiama druskos ir užminkoma tešla. Tešla uždengiama ir paliekama 15 - 20 min. pastovėti.
Paruošiamas čeburėkų įdaras: kiaulienos faršas sumaišomas su smulkiai pjaustytais svogūnais, druska ir pipirais. Įpilama mėsos sultinio ir gerai išmaišoma.
Ant miltais pabarstyto stalo iškočiojamas 2 - 2,5 mm storio tešlos lakštas ir išspaudžiami 15 - 20 cm skersmens apskritimai. Į kiekvieną apskritimą dedama po šaukštą mėsos įdaro, perlenkiama, užspaudžiami kraštai.ceburekai 1
Svarbu, kad neliktų jokių plyšelių, nes mėsos sultys išbėgs ir čeburėkai bus sausi. Čeburėkai kepami įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.ceburekai 2ceburekai 3
Iškepę čeburėkai sudedami ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai. Čeburėkai paruošti. Skanaus.

Komentarai

2014-02-23
Monika
Dariau savo mamai ir buvo labai skanu, mama vis prašo padaryti dar, labai paprastas receptas.
2014-02-01
Rasa
Prisiskaicius tiek daug geru atsiliepimu ryt seimynai pabandysiu prikept cebureku...nors is teslos nelabai iseina ka pasigamint Liūdesys ...manau iseis palepinti seimynele... Myliu
2013-12-27
Vaidas
Aciu uz recepta. Tikrai geri ir gardus ceburekai pagal si recepta. Pagal ji ir gaminu bei ir eksperimentuoju, si karta  i mesa imaisiau smulkiai pjaustytu pievagrybiu, taip pat nuostabiai gavosi ir dar sultingesni.
2013-12-14
Zita
Labai aciu uz recepta. Labai skanus.
2013-12-09
zanetukas
va teslyte paruosta eisiu daryti ceburiekus manau bus liuxs Šypsena
2013-11-02
Lina
I sia tesla butinai reikia deti 1 arbatini sauksteli cukraus ir nepilna valgomaji sauksta aliejaus.
2013-10-09
Jurgita
Labai skanus, net dukra valge kuri nemegsta cebureku. Šypsena
2013-08-20
Astina
Puikus receptas, laaaabai skanūs čeburekai Šypsena, ačiū už receptuką Šypsena
2013-08-03
Kristina
Ačiū už nuostabų receptą. Šypsena Vakar su draugu gaminome, gavosi pasakiški. Daugiau visada gaminsim pagal šį receptą ir kitiems rekomenduojam. Mirktelti
2013-07-01
Egle
Labai labai skanus ceburekai gavosi  Mirktelti rekomenduoju ir kitiems  Mirktelti
2013-06-25
Laura
Na labai skanus gavosi ceburekai! Tesla pasakiska  Mirktelti ir man, ir vyrui, ir jo draugui labai patiko Šypsena
2013-06-21
Vilija
Labai aciu uz receptuka. Paprasta ir labai skanu 10 balu  Šypsena
2013-06-13
ZilvinasIrOrinta
Labai paprasta ir skanu !  Mirktelti
2013-01-20
Indre
Tikrai patiko tiek man tiek vyrui Šypsena
2012-11-28
Monika
Nuostabus ceburekai Mirktelti
2012-09-16
Svajunas
Na is tiesu ceburekai buvo labai skanus Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kibinai
Kibinai
Kibinai. Tradiciniai miltiniai kibinai su kapotos mėsos ir svogūnų įdaru.
lietiniai su varske
Lietiniai blynai su varške
Lietiniai blynai su varške, razinomis ir cinamonu.
skryliai
Skryliai
Virti kočiotos tešlos skryliai su rūkytos šoninės spirgučių padažu. Gaminimo eiga su nuotraukomis.
lietiniai blynai su obuoliais
Lietiniai blynai su obuoliais ir cinamonu
Lietiniai blynai su obuoliais ir cinamonu, pateikiami su plakta grietinėle, uogiene.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Darius
Nu idomu kas cia gausis, pirma karta gaminsiu plova. Pamenu tevas ant lauzo dideliam ketaus puode gamindavo, nerealu budavo.
anonimas
Labai labai geras. Saldu bet i vieta Šypsena  Gali stoveti kuri laika ir vis tiek bus geras. Ir kas man svarbiausia jis yra lengvas ir greit padaromas.
Irmante
Sveikos, as aplamai nemegstu saldumynu gaminti man niekada niekas nesigauna... bet va velykom sugalvojau surizikuoti ir super receptukas,  gavosi labai puikiai Šypsena Dabar tik reikai sulaukti rytojaus ir ragauti Šypsena bet esu isitikinusi kad skonis bus tai pat geras kaip ir isvaizda Šypsena Jau vyras vis saldytuva varsto ir sake rytojaus nesulauks Juokas  Juokas
Juta
Kadangi iš po rudenėlio turim dar marinuotų baravykų ir voveraičių. Bus proga pabandyti tik gal dar truputį kokio faršiuko įdėsiu Šypsena Myliu Ačiū už receptą!!
Erika
O yra skirtumas kokius sausainius desi? Šypsena