Mums reikės:
✓
2 l mėsos sultinio
✓
2 skiltelių česnako
✓
2 valg. šaukštų aliejaus arba sviesto
✓
saujos džiovintų grybų
✓
svogūnų laiškų, krapų
Gaminame.
Barščiai su džiovintais grybais.Burokėlius nulupame, nuplauname ir supjaustome šiaudeliais. Morką nuvalome, supjaustome šiaudeliais, česnako skilteles susmulkiname.
Visas daržoves apkepiname aliejuje arba svieste.
Džiovintus grybus keletą minučių paverdame, nukošiame ir supjaustome gabaliukais. Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
Į sultinį sudedame pakepintas daržoves ir paverdame 10-15 min., po to sudedame džiovintus grybus, bulves, įberiame druskos, pipirų ir verdame, kol bulvės išverda. Baigus virti suberiame susmulkintus krapus, svogūnų laiškus. Jei mėgstate,
barščiai su džiovintais grybais gali būti užbalinti grietine. Skanaus.