Žaliųjų žirnelių sriuba su kokosų pienu

zaliuju zirneliu sriuba su kokosu pienu
Mums reikės:
800 g šviežių arba šaldytų žaliųjų žirnelių
250 ml kokosų pieno
750 ml daržovių sultinio
1 svogūno
1 poro
1 nedidelio čili pipiro
2 valg. š. alyvuogių aliejaus arba sviesto
1 valg. š. sutarkuoto šviežio imbiero
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminame. Žaliųjų žirnelių sriuba su kokosų pienu
Svogūnas susmulkinamas ir apkepinamas svieste ar alyvuogių aliejuje iki auksinės spalvos. Sudedamas sutarkuotas imbieras, smulkiai supjaustytas poras, susmulkintas čili pipiras ir viskas pakepinama 2 min. Supilamas sultinys ir užvirinama. Suberiami žirneliai ir verdama 5-7 min., kol žirneliai suminkštėja. Pagardinama druska, pipirais ir nuimama nuo ugnies. Truputį pravėsinama ir sutrinama su blenderiu. Supilamas kokosų pienas, dedama ant ugnies ir užvirinama.

Žaliųjų žirnelių sriuba su kokosų pienu papuošiama mėtos šakele ir patiekiama. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas