Sriuba su briuselio kopūstais

sriuba su briuselio kopustais
Mums reikės:
300 g briuselio kopūstų
3-4 bulvių
1 svogūno
1 morkos
0,5 žalios paprikos
petražolės šaknies
saliero gumbo
2 kietai virtų kiaušinių
100 g grietinės
2 valg. šaukštų aliejaus
20 g susmulkintų petražolių
2 lauro lapų
4 pipirų žirnelių
druskos, maltų pipirų
Gaminame. Sriuba su briuselio kopūstais.
Svogūną, morką, petražolę, salierą nuvalome, nuplauname ir supjaustome šiaudeliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname supjaustytas daržoves apie 7 min. Į puodą įpilame 2 l vandens, užviriname, suberiame apkepintas daržoves, pasūdome ir verdame apie 5 min. Bulves nulupame, nuplauname, supjaustome kubeliais ir sudedame į puodą ir verdame 7 min. Papriką supjaustome mažais kubeliais, sudedame į sriubą ir dar paverdame apie 3 min. Sudedame briuselio kopūstus, lauro lapus, pipirų žirnelius ir verdame 7 min. Jei reikia, sriuba su briuselio kopūstais pasūdoma, pagardinama pipirais. Patiekiant, į kiekvieną lėkštę įdedame grietinės, kiaušinio puselę ir pabarstome žalumynais. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas