Mums reikės:
✓
8 nepernokusių, kietų pomidorų
✓
200 g kiaulienos ir 200 g jautienos faršo
✓
1 česnako skiltelės
✓
4 valg.šaukštų tarkuoto fermentinio sūrio
✓
1 valg. šaukšto aliejaus
✓
1 valg. šaukšto alyvuogių aliejaus
Gaminame.
Farširuoti pomidoraiPomidorus nuplauname, nupjauname viršūnėles ir arbatiniu šaukšteliu išskobiame vidų. Faršą pagardiname druska, pipirais, sudedame smulkintą svogūną ir gerai išmaišę pakepiname. Baigiant kepinti į faršą suberiame susmulkintą česnako skiltelę.
Kepimo skardą ištepame alyvuogių aliejumi. Kiekvieną išskobtą pomidorą pripildome paruošto mėsos įdaro, pabarstome tarkuotu sūriu ir uždengiame nupjauta pomidoro viršūnėle. Iš viršaus pašlakstome alyvuogių aliejumi ir kepame apie 40 min.
Greita farširuotų pomidorų karšta užkandėlė jau paruošta. Gero apetito.