Migdolų sriuba su krevetėmis

migdolu sriuba su krevetemis
Mums reikės:
500 ml žuvies sultinio
500 ml vandens
125 ml grietinėlės
500 g išlukštentų krevečių
50-70 g sviesto
2 svogūnų
200 g migdolų
125 ml balto sauso vyno
1 arb. šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
druskos, šviežiai sumaltų juodųjų pipirų
petražolių
Gaminame. Migdolų sriuba su krevetėmis
Migdolus nuplikome verdančiu vandeniu, kad lengviau nusiluptų luobelė. Nulupus migdolų luobeles, riešutus sutriname blenderiu arba sumalame. Svogūnus nulupame, smulkiai supjaustome ir apkepiname iki auksinės spalvos. Suberiame migdolus, gerai išmaišome, įpilame vyno ir pakaitiname 5 min. Sultinį užverdame, sudedame migdolus su svogūnais, supilame verdantį vandenį ir paverdame 30 min. ant silpnos ugnies. Supilame grietinėlę, prieskonius ir dar paverdame apie 10 min. Vėliau suberiame krevetes ir paverdame 3 min. Patiekiant gausiai pabarstome smulkintomis petražolėmis. Migdolų sriuba su krevetėmis paruošta. Gero apetito.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas