Voveraičių sriuba

voveraiciu sriuba
Mums reikės:
500 g voveraičių
4 vid. dydžio bulvių
1 morkos
1 svogūno
2,5 l vandens arba sultinio
lauro lapo
druskos
petražolių
Gaminame. Voveraičių sriuba
Voveraitės švariai nuplaunamos, supjaustomos ir 5-7 min. paverdamos pasūdytame vandenyje. Vanduo nuo voveraičių nupilamas, užpilama sultiniu arba švariu vandeniu ir ant vidutinės ugnies paverdama apie 10 min.voveraiciu sriuba 1
Jei reikia įberiama druskos. Morka nuvaloma, stambiai sutarkuojama, svogūnas susmulkinamas ir viskas apkepinama aliejuje. Bulvės nulupamos, supjaustomos kubeliais, sudedamos į puodą ir paverdamos apie 5-7 min. Sudedamos pakepintos morkos su svogūnais, lauro lapas ir paverdama dar kelias minutes. Voveraičių sriuba pabarstoma smulkintomis petražolėmis ir patiekiama. Voveraičių sriubą galima pagardinti grietine. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas