Šviežių kopūstų sriuba su mėsa

svieziu kopustu sriuba su mesa
Mums reikės:
300 g šviežių kopūstų
500 g jautienos su kaulu
1 morkos
1 saliero arba pastarnoko
1 svogūno
4 pomidorų
3 bulvių
2 lauro lapų
3 kvapniųjų pipirų grūdelių
1 valg. šaukšto sviesto
druskos, maltų pipirų
petražolių
Gaminame. Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
Mėsą nuplauname, morką, salierą nuvalome, sudedame į puodą, užpilame 1,5-2 l šalto vandens, pasūdome, įmetame lauro lapus, pipirų grūdelius ir verdame apie 40 min. Sultinį perkošiame, mėsą supjaustome kubeliais. Smulkiai supjaustytus kopūstus, mėsą, dedame į sultinį ir verdame apie 15 min. Nuvalytas bulves supjaustome kubeliais, pomidorus nuplikome, nulupame odelę, sutriname ir dedame į sultinį. Sriubą verdame dar 10-15 min. Svogūną supjaustome kubeliais, apkepiname svieste. Sudedame į sriubą pakepintus svogūnus, pagal skonį pasūdome, pagardiname pipirais. Gero apetito.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas